Sexpop bordelen en prostitutie, hoeren van de toekomst

Bordelen, ook wel bekend als bordello, zijn wijd verspreid en hebben een eeuwenlange geschiedenis.

Maar de plaatsen waar deze activiteit is toegestaan, worden steeds minder door de toenemende regelgeving van de landen.

Geconfronteerd met illegale prostitutie (meestal in paren met illegale immigratie), werden sekspoppen een alternatieve optie voor mensen die bereid zijn om diensten aan hun klanten aan te bieden.

Sinds een paar jaar geleden zijn er over de hele wereld sekspoppenbordelen geopend. Het aanbieden van dezelfde diensten aan klanten als gewone bordelen, maar dan met sekspoppen!

Het voordeel van sekspoppen bordelen

Deze bordelen zijn meestal legaal waar normale prostitutie niet bestaat. Klanten kunnen een plek vinden om hun behoeften en nieuwsgierigheid te bevredigen door in alle intimiteit nieuwe posities uit te proberen.

Mensen die al met iemand bezig zijn, zullen ook merken dat het hebben van seks met een pop geen bedrog is met iemand anders. Of klanten die te verlegen zijn om een normale relatie met iemand te hebben.

Ten slotte, sommige mensen lijdt een handicap waar ze geen seks kunnen hebben met een normaal persoon. Ze kunnen zeer gewelddadig zijn, en in plaats van mensen te schaden, zal het raken van een pop minder gevolgen hebben. Wij geloven dat het gebruik van een sekspoppybordeel als therapie een alternatieve oplossing kan zijn in sommige ziekenhuizen waar prostitutie verboden is.

Sexpop boordelen, wat kost dat?

Sexpoppen zijn niet goedkoop maar je krijgt er veel voor terug. Waarom kost een sexpop al snel honderden euro’s? Een TPE-pop kan vrij betaalbaar zijn (minder dan 2000 USD), maar als je naar de topmerken van siliconen gaat, kan het oplopen tot 8000 USD. Bordelen kunnen een goede oplossing zijn om sekspoppen te gebruiken zonder de angst om duizenden dollars uit te geven om er een te bezitten!

Wat kost sex met een sexpop?

Ongeveer 14% van de mannen in de VS had op een dag in hun leven voor seks betaald, dus bordeel zijn echt een levensvatbare zaak voor wie er een wil runnen.
De kosten van het gebruik van een sekspoppybordeel, en hoe poppen worden schoongemaakt
Elke pop heeft haar eigen kamer. Sex met een sexpop kost ongeveer 100 euro. Je kunt misschien beter zelf een sexpop kopen.

Dit is DE zorg van veel klanten: hoe worden poppen na gebruik schoongemaakt?

Schoonmaken na geslachtsgemeenschap is meestal hoe u uw eigen pop schoonmaakt. Een warme douche met zeep, het verschil is dat de opening wordt gestraald met een drukreiniger gevuld met een ontsmettingsmiddel. Het laatste deel is het gebruik van een UV-licht om alle ziektekiemen binnenin te doden.

De liefdespop is klaar voor de klant na een snelle make-up en het haar is klaar.

De prijzen voor 1 uur liggen meestal tussen de 100 USD en 130 USD. Dat is vrij goedkoop in vergelijking met een prijs van 4000 USD voor een siliconen sekspop.
Waarom is het huren van een sekspop niet goedkoper?
Sexpop wachtend op een klant. Het bezit van een sekspop is ook niet goedkoop.

We kunnen ons voorstellen dat na de eerste aankoop van een pop, het rendement over investissement auto zeer snel worden zeer snel. Maar het schoonmaakproces heeft veel personeel nodig en kan niet zonder de hulp van medewerkers. Dus ja, het huren van een sekspop kan niet erg goedkoop zijn!

In een sekspop in Finland heeft elke pop haar eigen kamer, met bed, bank en TV. Met maximaal 4 klanten in het gebouw om het geluid op een acceptabel niveau te houden. Dit als ook een kostenpost.

Normale prostitutie VS sexpop bordelen

Het verschil is natuurlijk dat het hebben van geslachtsgemeenschap met een stuk speelgoed of een echte mens. Maar meer dan dat, zullen prostituees ook met hun klanten praten, hun problemen of problemen delen. Waar een sekspop gewoon zal voldoen aan de basisbehoeften.

Een protest in Barcelona dwong een sekspop bordeel dat was gelegen in het centrum van de stad om te verhuizen naar een meer afgelegen locatie.

Prostituees protesteerden tegen de bewering dat deze robotsekspoppen hun baan aan het stelen waren!

De toestemming is ook een onderwerp, seks hebben met een pop is seks zonder beperking of toestemming. Prostituees vrezen dat klanten die te vaak poppen gebruiken, deze toestemming verliezen wanneer ze seks hebben, zelfs wij betalen ervoor. In een normaal bordeel kan het gebeuren dat er geen hoer beschikbaar is met grote borsten omdat die net een klant heeft, in een sexpop bordeel is er altijd een sexpop met grote borsten voor jouw beschikbaar! Of je koopt zelf een sexpop.

Ook zijn de sekspoppen op een legale manier in een grijs gebied terechtgekomen. Uiterlijk begin 2019. De stad Edmonton (Canada) stelt nieuwe regels op voor de sex doll brothel business. Om het bordeel te scheiden met de sekspoppenspeciaalzaak, die 2 verschillende bedrijfsvergunningen zal krijgen.

Ook de gezondheidsvoorschriften zijn niet duidelijk, en de stad onderzoekt klachten om dit gebrek aan regelgeving te verhelpen. De klanten worden geadviseerd om condooms te gebruiken, aangezien er voor het bordeel geen manier is om SOA’s te controleren.
sex doll brothelsex poppenbordeel in canada
De toekomst van de sekspopjesbordelen

Vorig jaar werd in Parijs een sekspoppybordeel geopend dat na maanden van klachten gesloten was. Feministisch en politiek die zeggen dat deze plek slechte dingen promoot!

Het is pas eind 2018 dat de plaats gesloten is en de eigenaar is op zoek naar een ander gebied om een ander bordeel te openen en met mannelijke poppen.

Dit is een voorbeeld, maar er zijn er veel zoals deze. In Europa/VS/Canada. Normale prostitutie is de oudste baan ter wereld, en misschien zijn we nog niet klaar voor plaatsen waar je seks kunt hebben met een machine (dit is een fantasie, en daar zijn we nog ver van verwijderd). Het gaat hier niet om een juridisch probleem, maar om een moreel probleem.

Natuurlijk heeft dit bedrijf regels nodig om de veiligheid voor de gezondheid van de klant af te dwingen.

Voorlopig kunnen we niet zeggen of dit soort bedrijven voor de lange termijn zullen blijven of over een paar jaar zullen instorten.

Sekspoppen bordelen worden meestal gebruikt als een plek om poppen uit te proberen voordat je er een koopt, het kan verleidelijk zijn maar ben je klaar om een do te gebruiken.