Sexpop met grote borsten

Ik heb een vriend in Parijs die van grote borsten houdt, voor hem, hoe groter hoe beter!

Dus laten we samen eens kijken naar een selectie van 5 sexpoppen met hele grote borsten! En maak mijn vriend gelukkig ?

Onze selectie is van de beste TPE leveranciers op de markt, de merken WM Dolls en YL Dolls. De TPE is gecertificeerd voor de Amerikaanse en Europese markt (de meest restrictieve markten). En met hun metalen skelet vindt u deze sexpoppen ultra realistisch en adembenemend !

Laten we eens een kijkje nemen bij deze enorme borsten !!
Beste Big Boobs Sex Poppen met grote borsten

Amélie, de sexpop met grote borsten!

Sporten met grote borsten is vaak niet handig, maar niet voor haar ! Met deze 2 grote borsten kan ze haar balans echt verbeteren en een paar gekke houdingen aannemen! De vraag is: zal ze goed genoeg zijn om de positie bij haar in stand te houden? Haar strakke kontje wacht gewoon op u !

Deze 158cm G cup sex pop is de laatste van Sexpop Dolls, en is een nieuwe release voor de herfst van 2018 !
Ik wacht op je !

Klik hier om te winkelen voor Amélie

Leslie, de kok (cock?) met 2 grote tieten!

Leslie, is klein, ze houdt van koken en wordt graag in de keuken gestoken. Ze is slechts 140cm, een nieuw product van YL-pop uit de herfst van 2018, maar ze heeft grote borsten van 90cm, voor slechts 28kg ! Ze is gemakkelijk te verplaatsen. U kunt haar leren hoe ze overal in uw huis kan koken!
Vrouwelijke Sex Doll – Leslie – YL – Realistische Love Doll – Female Sex Doll
Leslie kookt speciaal voor jou!

Als u meer wilt zien over Leslie klik hier !

En hier komt Nastia, grote borsten en grote kont!! Dubbele combo!

Waarom zou je je tussen grote borsten en grote kont zitten als je beide kunt hebben? Nastia is een nieuwe serie van YL Dolls in 2018 ! 146cm en tieten en borsten en kont!!! De grote maaltijd voor jou. 47kg superzachte TPE kun je met je handen knijpen, of je lul kwijt zijn in haar 108cm borst!

bbw-pop – 146cm YL
146cm van Tieten en Kont!!

Klik hier om meer foto’s van Nastia te zien

Ken je Brook?

Hallo jongens ! Ik ben Brook, ik heb een HUGE L cup breast! Je moet sterk zijn om me rond te slaan, ik ben 48kg van plezier en lust!

Haar 158 cm is perfect om een geslachtsgemeenschap te hebben die zo dicht bij de realiteit staat. En met haar 100cm grote borsten kan je letterlijk in haar zachte en springerige borst duiken!! Is het genoeg voor u?
Is het genoeg voor u?

Klik op haar om te winkelen voor Brook

Swane, de cosplayer!

Een goede Cosplay moet grote borsten hebben! Een cosplay zonder borsten is niet goed genoeg! Met Swane kan je echt Cosplay met haar doen (en doe haar natuurlijk ook!).

165cm is de perfecte maat om sexy cosplay outfits te dragen ! En als je klaar bent met haar aan te kleden ! Het is tijd om alles te verwijderen!!
165cm TPE Sex doll – WM Poppen – hoofd 74
Klaar voor Cosplay?

Klik hier om Swane te bekijken

Wij verkopen alleen de beste TPE poppen op de markt en wij garanderen u dat u in alle vertrouwen kunt winkelen. Van veilig betalen, tot discrete verzending, een probleemloze winkelervaring met realistische sex poppen.