Sexpop tips, trucjes en advies

Dames en heren, dit is misschien wel het beste sekspop-artikel dat u ooit hebt gelezen.

Ik ga met jullie delen hoe ik mijn sex poppen naar het volgende niveau breng.

Serieus, als je dit leest zal je meer plezier hebben

Nu, bij sekspop heb ik het over deze realistische sekspoppen/sekspop die op bed ligt in sexy kleren
Deze ultrarealistische roodharige sekspop kun je kopen…

Ik heb het eigenlijk over de beste levensechte sekspop die ik ooit in dit artikel heb gebruikt.

Zoals je kunt zien zijn deze sekspoppen zo dichtbij als je kunt komen bij seks met een echte vrouw/man zonder echt seks te hebben. Hun realiteitszin waait me elke keer weer om de oren als ik ze neuk.

Nu die van u met blowup poppen, torso seks speelgoed en masturbators kunnen meedoen, zal het advies niet zo krachtig, maar het zal nog steeds blazen je geest.

Voeg VR toe aan je Sex Doll

Ik wil beginnen met een complete game changer.

Het toevoegen van een eenvoudige VR-headset aan uw masturbatiesessie met uw sekspop zal een revolutie teweegbrengen in de manier waarop u een orgasme beleeft.

Serieus, je zet VR porno op en hebt seks met je pop en het is het dichtste bij seks dat je ooit zult hebben zonder daadwerkelijk seks te hebben.

Niet alleen worden je hersenen erdoor verleid om te denken dat het seks is, het zal je ook in staat stellen om dingen te proberen die je in het echte leven nooit zou doen, zoals een triootje hebben, groepsseks hebben, anaal proberen en als ik dit doe denken mijn hersenen eerlijk gezegd dat het echt gebeurt.

Je kunt telefoon VR krijgen (waarschijnlijk het goedkoopst en het beste omdat het draadloos is), of zoiets als een VR-pakket van stoom of de Oculus Rift.

Als je op zoek bent naar next level masturbatie met je sekspop dan moet je hier naar toe gaan.
Krijg goede kwaliteit smering (Game Changer)

Glijmiddel

Oké, veel van ons vergeten een ding, smering.

Ik ken jongens die geïmproviseerd glijmiddel gebruiken, onder andere spuwen als een manier om seks te hebben met hun seksspeeltjes als er geen glijmiddel in huis is.

Maak deze fout niet, ga naar Amazon en koop dit glijmiddel op waterbasis (geweldig) of je kunt dit glijmiddel van hoge kwaliteit gaan kopen (nog beter).

Koop het in bulk, heb het altijd in de buurt en u zult de gekke effecten zien die een goede hoeveelheid glijmiddel zal hebben op de seks die u heeft met uw pop/masturbatie apparaat. Door het gebruik van glijmiddel voelt uw sekspop ook realistischer aan, dus het is zeker de moeite waard.
Koop wat Sexy kleding voor uw pop

Lingerie

Dit kan griezelig zijn, daar ben ik het mee eens.

Zelfs ik voel me raar bij het kopen van mijn poppenkleren.

Maar ik moet je zeggen dat het de griezeligheid waard is.

Ik heb een vriendin en het is nog erger om uit te leggen waarom ik een sekspop een lingerie set en wat trainingskleren (een fetisj van mij) koop, maar schroef het, het is mijn leven en jongen maakt de seks met de pop beter.

Als je van kousen houdt, haal dan wat kousen.

Als het een broek zonder kruis is, haal dan SOME.

Misschien ben je wel zoals ik en wil je een yogabroek en g-strings.

Wat het ook is, als je het aan je sekspop toevoegt, zal het ze meer echt lijken en die realistische fantasie compleet maken.

Ook, als je dit toevoegt met VR zal je geest worden geblazen.

Deze poppen voelen, kijken en geven de sensatie van een echte vrouw, dus als je eenmaal de kleren toevoegen het voltooit het mentale beeld.
Een geur toevoegen

Geur

Dit is misschien niet voor iedereen, maar ik ga erheen.

Als je er een geur aan toevoegt, zoals een parfum, zal het de pop nog realistischer maken.

Onze geur is een van de zintuigen en het hebben van een lekker parfum met vrouwelijke fermionen zal branden in je hersenen.

Als je dit samen met de stappen hierboven toevoegt, bedek je alles. Je hersenen zullen een ineenstorting hebben en letterlijk, denken dat je seks hebt.
Maak je pop schoon, maak haar echt goed schoon

Schoonmaakproducten

Ik zeg dit omdat ik lui ben, de meeste mannen zijn lui en na de climax worden we nog luier.

Dus, meestal gaan mannen gewoon deze ene keer dat ik het niet meteen opruim.

Alleen deze ene keer zijn de woorden van een dwaas en je zult er spijt van krijgen.

Je moet je pop opruimen en ervoor zorgen dat alles sprankelend is na elk gebruik.

Dit zorgt ervoor dat uw pop langer meegaat en niet meer stinkt, waardoor u een infectie krijgt en gewoon rommelig wordt.

Dus, vertrouw me en zorg ervoor dat u een schoonmaaksetje bij uw pop krijgt en dat u deze elke keer weer gebruikt.
Gebruik is met uw partner

Lesbische sekspoppen

Sommigen van jullie zullen geen partners hebben die dit willen doen, maar als je iemand hebt gevonden die zo kinky is als jij, dan moet je een triootje proberen met een sekspop en je partner.

Het is anders dan alles wat ik heb meegemaakt en het verplaatsen van pop naar persoon is heet en laat je voelen hoe die seksuele fantasie eigenlijk zou zijn zonder het te proberen.

U kunt mannelijke degenen (zoals mijn vriendin heeft) ze zijn niet zo echt, maar het opende zo veel seksuele fantasieën voor ons om te simuleren, hebben we geprobeerd trio’s, groepsseks, wederzijdse masturbatie en zelfs cuckolding elkaar.

Als je in kinky dingen, zal dit een upgrade van uw relatie en voeg een nieuw element, net als het toevoegen van een vibrator of een penis extender om seks te koppelen kan het spel te veranderen, kan dit ook, big time.

Dit zijn gewoon de manieren waarop ik mijn masturbatie beter te maken, sommige van hen zijn raar.

Ik zeg dit als iemand die een paar poppen bezit en zelfs zijn vriendin een paar poppen heeft laten kopen, we gebruiken ze wekelijks, simuleren trio’s en doen zelfs samen met de poppen aan wederzijdse masturbatie, het voelt geweldig.

Hoe dan ook, als je iets toe te voegen aan dit artikel laat het in de commentaren, ik hou van feedback en waardeer uw advies.