Wm Dolls – de meest levensechte sekspoppen

WM Dolls, het grootste sex poppenmerk ter wereld (ook het beste TPE sex poppenmerk) heeft hun levensechte sex poppen van hoge kwaliteit op SexySexDoll gezet. WM Lifelike Dolls staan bekend om hun klassieke renaissance rondingen, ze zijn extreem gedetailleerd van top tot teen en zeer levensecht. De formule van het door WM gebruikte TPE voelt zeer zacht en zijdeachtig aan. U kunt nu kiezen uit meer dan 200 WM sex poppen, ze zijn allemaal geweldige expressie van de vrouwelijke vormen. WM Lifelike Sex Dolls zijn echte dromen die uitkomen; ze zijn allemaal ongelooflijk mooie fantasieliefhebbers in levende lijve. Handel nu snel!

Alle onderstaande sexpoppen zijn klaar om te bestellen. Ze zullen er precies zo uitzien als hun foto’s inclusief haar make-up en haar! Kies de optie volgens uw voorkeur tijdens het afrekenen. Deze sexpoppen zijn te verkrijgen met dikke borsten.

Ook kun je een handdoek of een pruik.

Wat krijg je bij het kopen van een sexpop van wm dolls?

Elke aankoop van een pop heeft recht op onze GRATIS kadotjes:

  • Sex poppen 135cm of groter – 2 gratis outfits en 1 extra pruik.
  • Sex poppen 134cm of kleinere poppen – 1 gratis extra pruik.
  • Andere gratis geschenken: Deken, handschoenen, vagina natmaker, pruik, en een basis sekspop outfit.
  • Optionele Take Care Kit.

Wat zit er in de Take Care Kit?

  • Vernieuwingspoeder
  • Powdering Applicator
  • TPE-lijm
  • vlekkenverwijderaar
  • USB-verwarmingsstaaf
  • Lijm: wimperslijm, nagellijm

Populaire WM Doll poppen

Hieronder bespreken we een paar lekkere sexpoppen van Wm Dolls

Belleza

De mooie ogen sekspop, genaamd Bellezza. Ze is een populair meisje in deze buurt. Het is een door mannen gedomineerde buurt, Bellezza is een van de weinige meisjes hier. Als er meer mannen dan vrouwen zijn, zijn de meisjes erg gewild. Vooral zoals Bellezza, is ze mooi, gekoppeld aan het rondborstige lichaam. Niemand houdt van haar. Kijk in haar ogen, ze lijkt je iets te willen vertellen. Je moet haar waarschijnlijk grondig onderzoeken, haar lichaam, in bed. Dan weet alleen jij het.

Bellezza is een mooie ogen sekspop. Ze heeft totaal realistische echte vrouw proporties en afmetingen van haar borsten, buik en kont, tot haar perfect gevormde dijen, kuiten en armen. Als je een echt sexy levensgrote pop wilt, is Clover ontworpen om dat te zijn. Laten we die grote gezwollen tepels en kutjes niet vergeten. Deze echte levensgrote schoonheid zal je nooit willen verlaten haar, maar het beste deel is dat ze zal er zijn voor uw plezier voor altijd!

Bellezza is een topklasse sekspop. Ze is gemaakt van Premium grade TPE materiaal, gebouwd met een realistisch skelet dat haar in staat stelt om snel te bewegen. Als je een kont persoon bent, heb je Yuki nodig om je fantasie naar een torenhoog niveau te brengen.